رضا 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من براي ساختن مجموعه هاي فارسي در جي دانلود دچار مشكل شدم و هنگام ساختن مجموعه اين پيام رو مشاهده مي كنم . خطا:فولدر ايجاد نشده است,يک فولدر با همين نام وجود دارد. (((درصورتي كه چنين چيزي نيست)))!!! ضمنا گزينه ايجاد نام جایگاه براي مجموعه به صورت خودكار؟ غير فعال هست . لطفا من رو راهنمايي كنيد باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان لطفا راهنمايي كنيد :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در آبان 91 سلام خوب جواب اين سوال رو كه نگرفتم . حداقل بگين داخل فوكا دانلود هم چنين مشكلي هست يا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما بهتره قبل از اینکه سئولی بپرسید ابتدا در انجمن جستجو نمایید قبلا در این مورد بحث شده و راه حلش هم گفته شده ! چندین بار در خود جی دانلود یک قسمت هست که میتونید نام پوشه را جداگانه انتخاب و نام قابل نمایش را جداگانه نمایش دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در آبان 91 درود بر شمابهتره قبل از اینکه سئولی بپرسید ابتدا در انجمن جستجو نمایید قبلا در این مورد بحث شده و راه حلش هم گفته شده ! چندین بار در خود جی دانلود یک قسمت هست که میتونید نام پوشه را جداگانه انتخاب و نام قابل نمایش را جداگانه نمایش دهید سلام والا من تا تونستم گشتم و چيزي پيدا نكردم لطف كنيد اگر ميشه لينك آموزش رو براي من مشخص كنيد باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر