samansaberi 0 ارسال شده در آبان 91 سلام مشکل در ورود به cpanel JAuthentication: :__construct این اخطار داده میشه... در انجمن جواب را پیدا کردم اما شیوا نبود ... اگه امکان داره راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید در دیتابیستون وارد جدول extensions شوید و رکوردی با شناسه 401 و با نام plg_authentication_joomla را پیدا کنید و آن را ویرایش کنید و در فیلد enabled مقدار را از 0 به 1 تغییر دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در آذر 91 چنین گزینه در جوملا 2.5 ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 چنین گزینه در جوملا 2.5 ندارم سلام یعنی چی نداریم؟ شما هم مشکل مشابه رو دارید؟ درون دیتابیس رفتید ولی همچین گزینه ای پیدا نکردید؟ مطمئن هستید حذف نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در آذر 91 در دیتابیستون وارد جدول extensions شدم اما رکوردی با شناسه 401 و با نام plg_authentication_joomla را پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام با توجه به تاپیک قبلیتون : تمامی پلاگین ها غیر فعال کردم وقتی نام کاربر و رمز عبور میدم این پیغام خطا میده JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد البته روی لوکال هاست اگر فقط غیر فعال کردید پس باید هنوز رکورد مربوط به پلاگین موجود باشه مگر آنکه آن را حذف کرده باشید که اطلاعاتش از دیتابیس هم حذف شده باشه بررسی کنید ممکنه پلاگین با شناسه دیگری ثبت شده باشه اگر باز هم نبود و پلاگین رو هم حذف نکرده اید میتونید رکوردش رو بصورت دستی وارد دیتابیس کنید . الگوی وارد کردن اطلاعاتش رو هم میتونید از روی جوملای دیگری مقایسه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر