vahid12 0 ارسال شده در آبان 91 سلام تشکر میکنم از دوستان عزیزی که به ما تازه کارها کمک میکنید. من یه مشکل دارم که نمیدونم چیکار باید بکنم ، البته موارد مشابه تو سایت هست ولی هیچکدوم به نتیجه نرسیده: من این هدر " جوملا 2.5 فارسی مزین .... " رو چطور عوض کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 سلام اونی که اشاره کردی اسم سایته نه هدر که برای تغییر دادنش باید به تنظیمات کلی سایت بری. برای تغییر آیکون هم در root فولدر قالبت دنبال favicon.ico بگرد بعد تغیرش بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid12 0 ارسال شده در آبان 91 قسمت اولش یعنی " وبسایت وحید "رو تو تنظیمات کلی وارد کردم ولی بقیه اش"جوملا2.5 .... " نمیدونم از کجا اومده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 این تنظیماتو بزن ببین تاثیری داری.... تنظیمات SEO آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو =خیر استفاده از mod_rewrite =خیر افزودن پسوند به آدرس ها= خیر نام مستعار یونیکد= خیر نام سایت در عنوان صفحات= خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid12 0 ارسال شده در آبان 91 در تنظیمات کلی گزینه زیر را انتخاب کردم http://upcity.ir/images/62459271831675767334.jpg و در هدر فقط متن "جوملا 2.5 ... " نوشت پس مشکل از عنوان صفحه است عنوان صفحه اول رو چطور میتونم عوضش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 فقط صفحه اول اون اسم نمایش داده میشه ؟ اگه اینجوری باشه باید بری تو مدیریت منوها بعد منوی صفحه اصلیو انتخاب کنی بعد از قسمت گزینه های مطلب نمایش عنوان رو "خیر" کنی. موفق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid12 0 ارسال شده در آبان 91 مشکل از اینجا بود. تو همون منوی اصلی که گفتی، در زیرمنوی صفحه اول: http://upcity.ir/images/63986898365012160950.jpg خیلی ممنون که وقت گذاشتی. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما برای تغیر عنوان صفحه به مسیر زیر برید منوها--فهرست اصلی--منوی اصلی(گزینه ستاره دار)--- منوی اصلی رو باز کنید سمت چپ تنظیمات گزینه نمایش صفحه عنوان صفحه رو تغیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر