mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 سلام. چطوری می تونم کد یه ماژول رو تغییر بدم ؟ مثلا همون راست چین کردنش , یا ارتفاع کوچیک کردنش! داخل خود ماوژول که نبود این دو تا ! مازول Menu Accordeon CK رو می گم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اگر css داشته باشه در فایل css افزونه باید تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 ماژول فایل CSSداشته باشه؟!!! اگه ماژول CSS داشته باشه , کجا مشخص می شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوسا عزیز فکر میکنم کلا آشنایی به ساختار فایل های ماژول ها و کد نویسی ندارید اگر اینطور هست پیشنهاد میکنم هیچوقت به کد ها دست نزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 آشنایی به کد نویسی دارم اما به ساختار ماژول نه ! خب من که ازتون نخواستم کد رو تغییر بدین؟! فقط می گم css مربوط به ماژول ایا وجود داره یا نه؟ یعنی وقتی مازولی رو نصب می کنیم آیا فایل css مربوط به همون ماژول هم نصب میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما اگر css داشته باشه در پوشه همون ماژول نصب میشه و قرار می گیره اگر نداره می تونید به راحتی در css قالب خودتون کدها را اضافه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 نه css نداره! من تو خود فایل css قالبم , همون موقعیتی که ماژول رو قرار دادم , راست چین کردم ولی متاسفانه اثری نداشت! برا همین سوالمو اینجا مطرح کردم. ماژولم Menu Accordeon CK هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام دمو قرار بدید تا برسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 http://quranrazavi.ir/ ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام ماژول فایل سی اس اس داره اینم ادرسش http://quranrazavi.ir/modules/mod_accordeonck/assets/mod_accordeonck_css.php?cssid=accordeonck98812 تو این فایل دنبال عبارت زیر بگردید ul#accordeonck98812 li a بعد text-align رو از left به right تغییر بدید درست میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 ببخشید شما اینو از کجا آوردین؟!!!!!:at::at::at::at::at: من باید کدوم فایلرو تغییر بدم؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام توی روت هاست تون یه پوشه هست به نام modules اون رو باز کنید و مسیر زیر رو ادامه بدید mod_accordeonck ▼ assets و فایلی که جناب دفاعی گفتند باز کنید . تغیرات رو اعمال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 سلام ماژول فایل سی اس اس داره اینم ادرسش http://quranrazavi.ir/modules/mod_accordeonck/assets/mod_accordeonck_css.php?cssid=accordeonck98812 تو این فایل دنبال عبارت زیر بگردید ul#accordeonck98812 li a بعد text-align رو از left به right تغییر بدید درست میشه یا علی از دوستان ممنونم بابت جواباتون, درست شد! اما یه سوال ؟؟ جناب دفاعی شما چطور از یه دمو تونستین آدرس فایل css مازول رو بدست بیارین؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با اجازه جناب دفاعی شما میتونید با برنامه هایی همجون فایرباگ وweb developer این کار رو انجام بدید آموزشش هم در انجمن موجوده! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر