vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 سلام منم با همین مشکل رو بروم..البته مبدونم توضیح دادی قالب من موقع ورود منوی کاربری رو نشون نمیداد تا کاربر وارد نمیشد.یعنی وقتی وارد سایت میشدم، جای ماژول ورود با ماژول منوی کاربری عوض میشد . سطح دست رسی ها رو دست کاری کردم.حالا هر دوتا ماژول رو داره تو یه موقیعت نشنون میده.چرا اینطوری شده؟باید چیکار کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خب دوست عزیز منوی کاربری مخصوص کاربران ثبت شده هست، یعنی اعضا! شما عمومی کردید و هر دو رو داره نمایش میده دیگه!! پیشنهاد میکنم ابتدا کتاب الکترونیکی آموزش کار با جوملا رو مطالعه بفرمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 خب دوست عزیز منوی کاربری مخصوص کاربران ثبت شده هست، یعنی اعضا! شما عمومی کردید و هر دو رو داره نمایش میده دیگه!! پیشنهاد میکنم ابتدا کتاب الکترونیکی آموزش کار با جوملا رو مطالعه بفرمایید یا علی دیگه تا این حد بلدم..اخه بعد از این ک سطح دسترسی رو مث قبل کردم..باز همون طوری موند..بعنی دوتا ماژول رو تو یه موقعیت نشون میده..در صورتی ک قبلش وقتی وارد میشدی ماژول منو میرفت (کجا میرفت) ..جای اون رو ماژول منوی کاربری میگرفت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر