kalhor2422 4 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان اگر من بخوام جوملا 3 رو رو سایتم نصب کنم مشکلی در استفاده از ماژول ها ، پلاگینها و کامپوننت ها بوجود میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اول از همه باید مطمئن باشید که سرورتون جوملا 3 رو پشتیبانی میکنه! چون نسخه php بالاتری میخواد معمولا افزونه های جدید که منتشر میشوند هم برای جوملا 2.5 هستند هم جوملا 3 اما پیشنهاد میشه اول در لوکال امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 91 دوست من جوملا سه نسخه ی پایدار نیست. استفاده از این نسخه برای سایت های پایدار صحیح نیست. منتظر انتشار نسخه ی پایدار آن باشید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام آیا امکان ارتقاء از جوملا 2.5.9 به جوملا 3 هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام بله امکانش هست به موارد گفته شده در همین تاپیک دقت کنید ارتقا اش هم شبیه جوملا 1.7 به 2.5 است آموزشش هم هست جستجو کنید اگر بلد نیستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر