a_askari 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان سلام لطفا کل قسمت های سایت رو ملاحظه کنید بعد قیمت بدید .ممنون http://www.iiees.ac.ir/iieesnew البته روی برخی لینک ها که میروید به سایت قدیمی می رود که باید توی آدرس یک iieesnew مثل بالا اضافه شود.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 سرعت بسیار پایینه! اینترنت 1 مگ ددارم اما خیلی طول میکشه تا باز بشه درضمن قیمت گذاری نمیشه با دیدن باشه، قیمت بر اساس رنک سایت ، سرعت لود سایت و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز تا اون جایی که بنده سایت رو آنالیز کردم، می تونم به ترتیب زیر قیمت بدم: به خاطر اینکه از قالب آماده استفاده کردی نمیشه پول زیاد از مشتری گرفت. بیشتر وب سایت هایی که قیمت بالا دارند، یکی از عواملش گرافیک اختصاصی، نوع کدنویسی، سازگاری با مرورگرهای مختلف و غیره هست. چون شما این یک مورد را در وب سایت به کار نبردید پس نمی تونید طبیعا مبلغ خوبی از مشتری بگیرید. کاری که شما بیشتر روی این وب سایت انجام دادید، ورود اطلاعات بوده. بنده هم هر وب سایتی که طراحی می کنم به ازای ورود اطلاعات قیمت زیر رو می گیرم: برای هر صفحه که فقط حاوی متن باشد: 1000 تومان برای هر صفحه که دارای متن و عکس باشد : 2000 تومان برای صفحاتی که محصولات در آن اضافه شده به ازای هر 10 محصول مبلغ 15 هزار تومان و یکسری هزینه های دیگر برای ورود اطلاعات. بازم اگر درخواستی هست بنده در خدمتم. البته حرف دوستمون هم درسته.قیمت گذاری بر اساس لود صفحه، رنکیگ، سئو و چیزهای دیگر هم هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز تا اون جایی که بنده سایت رو آنالیز کردم، می تونم به ترتیب زیر قیمت بدم: به خاطر اینکه از قالب آماده استفاده کردی نمیشه پول زیاد از مشتری گرفت. بیشتر وب سایت هایی که قیمت بالا دارند، یکی از عواملش گرافیک اختصاصی، نوع کدنویسی، سازگاری با مرورگرهای مختلف و غیره هست. چون شما این یک مورد را در وب سایت به کار نبردید پس نمی تونید طبیعا مبلغ خوبی از مشتری بگیرید. کاری که شما بیشتر روی این وب سایت انجام دادید، ورود اطلاعات بوده. بنده هم هر وب سایتی که طراحی می کنم به ازای ورود اطلاعات قیمت زیر رو می گیرم: برای هر صفحه که فقط حاوی متن باشد: 1000 تومان برای هر صفحه که دارای متن و عکس باشد : 2000 تومان برای صفحاتی که محصولات در آن اضافه شده به ازای هر 10 محصول مبلغ 15 هزار تومان و یکسری هزینه های دیگر برای ورود اطلاعات. بازم اگر درخواستی هست بنده در خدمتم. البته حرف دوستمون هم درسته.قیمت گذاری بر اساس لود صفحه، رنکیگ، سئو و چیزهای دیگر هم هست. ممنون از شما درسته که قالب آماده بوده ولی کلی توی Css اون تغییرات داده ام و تقریبا توی تمام افزونه های استفاده شده css ها تغییر کرده است و از لحاظ گرافیکی کاملا عوض شده .اگر به قالب اصلی نگاه کنید متوجه تفاوت خواهید شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آبان 91 در کل گزشته از طراحی عمومی خود سایت...مقدار فضای مصرفی و قیمت دامین هم باید در نظر داشته باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 با سلام قیمت پیشنهادی شما برای سایت زیر چقدر است؟ www.paia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
easoft 0 ارسال شده در آبان 91 فکر می کنم اینجا محیطی برای تبلیغات نشه بهتر باشه:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر