padidehco 9 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان این متن را از کجا می تونم ویرایش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز جوملا چنین چیزی نداره مال چه افزونه ای است؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام این برای فریم ورک گانتری است. احتمالا باید درون خود افزونه ویرایش بشه. توی فایل زبانش بگردید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در آبان 91 افزونه خاصی نیست هنگام کلیک بر روی ورود به سایت این صفحه می اید و اون متن را اون بالا نوشته من می خواهم اون متن را بردارم و متن دلخواه را بگزارم میشه بیشتر توضیح بدید باید چی کار کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام شما برید به ویرایش ماژول ورود کاربران یا user access بعد پیش متن رو تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در آبان 91 افزونه خاصی نیست هنگام کلیک بر روی ورود به سایت این صفحه می اید و اون متن را اون بالا نوشته من می خواهم اون متن را بردارم و متن دلخواه را بگزارم میشه بیشتر توضیح بدید باید چی کار کنم؟ با تشکر سلام براي تغييرش بايد فايل هاي زبان بخش فارسي را بررسي كني پيداش مي كني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در آبان 91 چنین چیزی که گفتید جواب نمیده من از گانتری برای جوملا 2.5 استفاده می کنم و چطوری باید اون متن را عوض کنم توی فایل زبان گانتری هم کلا چند تا کلمه نوشته که هیچ ربطی به کار من نداره هم فارسی اش را دیدم و هم انگلیسی اش را با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 احتمالا در فایل های php باشه! در فایل های php دنبال این کلمه بگردید البته با سی اس اس میشه این متن رو برداشت ولی جایگزین نمیشه کرد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در آبان 91 احتمالا در فایل های php باشه! در فایل های php دنبال این کلمه بگردید البته با سی اس اس میشه این متن رو برداشت ولی جایگزین نمیشه کرد موفق باشید ایا می شه فهمید اون فایل php کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز حداقل یک دمو قرار بدید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر