arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 سلام وقت بخیر بنده در بخش اخبار مهم از ماژول گلوبال نیوز استفاده می کنم ... چطور می تونم نوع فونت تیتر این بخش رو تغییر بدم؟ البته از ماژول گلوبال نیوز در بخش های ستون سمت راست هم استفاده می کنم و نمی خواهم نوع فونت آنها تغییری کند. فقط نوع فونت تیتر ماژول گلوبال نیوز در همین بخش سایت تغییر کند. در بخش آخرین اخبار سایت هم از ماژول bt content slider استفاده می کنم. چطور می تونم نوع فونت تیتر این ماژول رو عوض کنم؟ از دوستان و اساتید درخواست دارم بنده رو راهنمایی بفرمایند. با سپاس www.paia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما ماژول مورد نظر رو باز کن، یک قیمت داره که ترتیب قسمت ها نوشته شده، GN_image GN_break GN_title GN_break GN_date GN_text در این کد GN_image تصویر رو نمایش میده GB_break میره خط بعد که قبل از GN_title اومده فونت تیتر خبر رو تاهوما با سایز 2 نمایش میده در نظر داشته باشید بعد از GN_title باید رو بکار ببرید تا فونت سایر بخش ها تغییر نکنه:002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 در ادیتور ماژول گلوبال نیوز بخش اخبار مهم ، نوع تیتر و سایز فونت رو تغییر دادم ... نوع فونت عوض می شه اما اندازه فونت اصلا تغییری نمی کنه و هر عددی که بدیم تاثیری نداره ... مثل اینکه اندازه فونت از کد دیگری در قالب فراخوانی می شه ! کدهای ادیتور گلوبال نیوز : GN_title GN_image GN_text عدد 4 رو تغییر دادم اما اندازه فونت تغییر نمی کنه اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما دقیقا متوجه نشدم میخواید چی کار کنید فونت رو میخواید تغیر بدید؟ اندازه قلم رو میخواید تغیر بدید؟ یا... این تغیرات در تمامی تیتر های اخبار مهم اعمال بشه یا...؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 با سپاس از توجه شما بنده قصد دارم در بخش اخبار مهم نوع فونت تیتر ماژول گلوبال نیوز تبدیل بشه به Arial کد موجود در ادیتور رو تغییر دادم نوع فونت عوض شد اما خب سایز فونت که روی 4 هست برای Arial کوچیکه اندازه سایز فونت تیتر رو بیشتر کردم اما عملا تاثیری در اندازه فونت تیتر دیده نمی شه مثل اینکه اندازه فونت تیتر تحت تاثیر کد دیگری است نمی خوام تغییری در گلوبال نیوزهای استفاده شده در ستون سمت راست ایجاد شود فقط تیتر بخش اخبار مهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 کد زیر رو در انتهای فایل تمپلیت دات سی اس اس اضافه کنید این کد ها برای اندازه و نوع قلم تیتر اخبار مهم هست که به دلخواه می تونید تغیر بدید html > body > div#countainer > div#rightcountainer > div#joomina > div#content > div#contentmain > div.module > div > div#mod_module > div.module-container-m > div.module-m > div.module-m-m > div > div.globalnews > div.gn_static_6 > p > font > b > font > a{font-size:25px;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 91 درود در جعبه ی اجزای خبر فونت رو از تگ عنوان حذف کنید. و در فایل joomla.css /* Line 406 */ .gn_static_6 a { color: #000080; font-size: 15px; } فونت دلخواه رو اضافه کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر