redmosi 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام من کامپوننت Jevent فارسی با تقویم شمسی رو برای نسخه جوملا 1.5 دانلود کردم و نصب کردم ولی بعد از نصب وارد قسمت کنترل پنل کاربری کامپوننت نمیره و فقط تو همون صفحه تایید ریلود میشه !!! عکس ضمیمه \ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نسخه افزونه با جوملاتون سازگاره؟ حذف کامل و نصب مجدد این پست رو هم در نظر داشته باشید: http://forum.joomina.ir/thread-17649-post-90555.html#pid90555 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redmosi 0 ارسال شده در آبان 91 میتونید راهنمایی کنید که فایل دیتابیس کامپوننت JEvents تو کدوم قسمت قرار دارد که بتونم به جای TYPE=MyISAM این ENGINE=MyISAM را جایگزین کنم ؟ من چیزی پیدا نکردم تو فایل های admin و site این کامپوننت ! مشکل برطرف شد کامپوننت با موفقیت نصب شد تو این قسمت که برین میتونید مشکل رو برطرف کنید : Open administrator -> components -> com_jevents -> controllers -> config.php Change every instance of TYPE=MyISAM to ENGINE=MyISAM (it is safe to do a REPLACE ALL). نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر