m_r_1989 0 ارسال شده در آبان 91 من میخوام این credits و اسم منو ها رو تو این انجمن ساز عوض کنم ولی جای سورساشون و نمیدونم می تونید بگید کدوم فولدر هستن؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز تغییر نام منوها از فولدر نیست شما باید 2 جا دنبال نام بگردی: 1) فایل زبان افزونه 2) اگر در فایل زبان نبود، ممکنه در فایل xml بصورت ثابت تعیین شده و در دیتابیس ذخیره شده باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m_r_1989 0 ارسال شده در آبان 91 خوب میشه بگید اگه دیتا بیس باشه چجوری این کار و انجام بدم ؟؟؟ من خیلی گشتم پیدا نشد تقریبا بیشتر فایل های پی اچ پی رو گشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام احتمالا در پوشه language باید باشه. برای جوملا 1.5 احتمالا در این پوشه است. نام مورد نظر رو پیدا و کلمه مورد نظر را جایگزین کنید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در فولدر language یا در fa-IR یا en-GB بگردید دنبال فایل با نام افزونه مورد نظر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر