kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 خروج با خطای زیر روبرو شده است: کاربری که قصد ورود را دارد، دارای اطلاعات یکسانی با کاربری که خارج شد، نیست شما اجازه دسترسی مستقیم به این صفحه را ندارید (#103). برای رفع این ارور چه کاری باید انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام وارد دیتابیس شوید و جدول session را خالی (Empty) کنید دقت داشته باشید که خود جدول را حذف نکنید و فقط محتویات داخل آن را خالی کنید سپس کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید و وارد مدیریت جوملا شوید و کش ها و کش های منقضی شده را پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 همون ارور را باز میده فرقی نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام افزونه امنیتی نصب نکردید ؟ مشکل در قسمت سایت میباشد یا مدیریت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 ممنون از تمام دوستانی که من رو راهنمایی کردند ولی در کل راه کلی که خودم از راهنمایی دوستان جمع بندی کردم این بود در قسمت phpmyadmin باید به مطالب یا ماژول هایی که مشکل دارند رفته و checked_out آن را با checked_out فایل یا ماژول های سلام یکی کرد که در کل مشکل این ارور و اروهای دیگر همانند این ارور رفع میشود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر