dayfemale 1 ارسال شده در آبان 91 سلام من ماژول mod_jweather-v.0.2.1.3 رو روی جوملا 2.5 نصب کردم ولی درست اجرا نمیشه کاری که من انجام میدم به این صورته:ابتدا ماژول رو نصب میکنم بعد به قسمت مدیریت ماژول رفته و یه ماژول جدید به نام آب و هوا ایجاد میکنم و موقعیت و اجرای اون رو در تمام صفحات مشخص میکنم ولی وقتی اجرا میکنم یه سری نوشته های انگلیسی میاد.حالا نمیدونم اشکال از ماژوله یا من اشتباه مراحلشو انجام میدم. درضمن هر چقدر داخل انجمن گشتم ماژول آب و هوا و اوقات شرعی و تقویم شمسی برای جوملا 2.5 پیدا نکردم.اون هایی رو که خودم دارم برای جوملا 1.5 هست. لطف کنید راهنمایی کنید چون تازه شروع کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام این ماژول برای جوملا 1.5 است. یک مازول دیگه که با نسخه جوملا 2.5 سازگار باشد رو نصب کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dayfemale 1 ارسال شده در آبان 91 سلام این ماژول برای جوملا 1.5 است. یک مازول دیگه که با نسخه جوملا 2.5 سازگار باشد رو نصب کنید در پناه ایزد سلام میشه لطف کنید بگید که افزونه هایی نظیر آب و هوا و اوقات شرعی و ... رو برای جوملا2.5 و ترجیحا فارسی رو از کجا باید دان کنم .آخه هرچی داخل انجمن و سایت های دیگه گشتم چیزی پیدا نکردم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام بهتره برای فارسی بودن آن در گوگل جستجو کنید چون زیاد از ماژول های آب و هوا معرفی نمیشه. مثلا http://forum.joomina.ir/thread-11927.html باید خیلی جستجو کنید البته اگه فقط فارسی می خواهید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر