azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام من از کامپوننت کا2 برای گذاشتن محصولاتم استفاده می کنم ، و پلاگین مربوط به گالری تصاویرش رو هم نصب کردم ولی الان وقتی یه فیا زیپ شده با پسوند .zip یا .rar بهش میدم ارور زیز رو میده و آپلود نمیکنه!: UNKNOWNARCHIVETYPE خطای آپلود گالری. نمتواند اکستراکت را کامل نماید. لطفا راهنمایی کنید ایراد از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 91 سلام خب ميگه اين فايل رو پشتيباني نميكنه، شما مطمئن هستيد كه rar و zip بايد قبول بكنه؟ ارسال تصاوير تك به تك امكان پذيره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 نه دوست عزیز حتما باید فایل ها رو با فرمت zip فشرده و قرار بدید خودش زیپ رو باز میکنه دوست عزیزم شما با پشتیبان هاست باید صحبت کنید، مشکل از هاست شماست بنده هم روی لوکال مشکلی نداشتم اما وقتی در هاست آپلود کردم همین مشکل بود، به پشتیبان هاست اطلاع دادم مشکل برطرف شد یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 نه دوست عزیز حتما باید فایل ها رو با فرمت zip فشرده و قرار بدید خودش زیپ رو باز میکنه دوست عزیزم شما با پشتیبان هاست باید صحبت کنید، مشکل از هاست شماست بنده هم روی لوکال مشکلی نداشتم اما وقتی در هاست آپلود کردم همین مشکل بود، به پشتیبان هاست اطلاع دادم مشکل برطرف شد یا علی:002: پشتیبانی هاستش دست خودمه! روی لوکال هم همین مشکل رو دارم! نمیدونم باید چیکار کنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 مشکل از تنظیمات هاستتونه دوست عزیز بنده که با wamp 2.0 استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم مشکل در هاست بود که با اطلاع دادن به پشتیبان مشکل حل شد سرویس php_zip باید فعال باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 مشکل از تنظیمات هاستتونه دوست عزیز بنده که با wamp 2.0 استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم مشکل در هاست بود که با اطلاع دادن به پشتیبان مشکل حل شد سرویس php_zip باید فعال باشه یا علی با توجه به این راهنما: http://www.adonismedia.com/component/k2/item/30-unknown-archive-type-gallery-upload-error-cannot-extract-archive-k2-and-simple-image-gallery-pro-fixed عمل کردم ، یعنی یک خط کد رو ادیت کردم ، حالا دیگه ارور نمیده ولی عکس رو بار نمی کنه! این php_zip کجا هست؟چجوری فعالش کنم توی whm? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بنده در ومپ میدونم که منوی php extention فعال میکنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 بنده در ومپ میدونم که منوی php extention فعال میکنید یا علی یه فایل php.ini توی روت ایجاد کردم و این کد زیر رو نوشتم توش،ولی بازم نشون نمیده! خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه! magic_quotes_gpc = Off; register_globals = Off; default_charset = UTF-8; memory_limit = 64M; max_execution_time = 18000; upload_max_filesize = 999M; safe_mode = Off; mysql.connect_timeout = 20; session.use_cookies = On; session.use_trans_sid = Off; session.gc_maxlifetime = 12000000; allow_url_fopen = on; php_zip.dll=on; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 حالا دیگه ارور نمیده ولی عکس رو بار نمی کنه! با سلام برای نمایش تصاویر میبایست افزونه GD Library روی سرورتون فعال باشه در لوکال اگر از Wamp استفاده میکنید روی آیکن ومپ کلیک کنید و از منوی PHP و زیرمنوی PHP extensions گزینه php_gd2 رو انتخاب کنید تا تیک خورده شود و سپس ومپ را ریستارت کنید برای فعالسازی بصورت دستی مطمئن نیستم ولی فکر کنم بدین صورت باشه که در فایل php.ini خط زیر را پیدا کنید ;extension=php_gd2.dll سپس برای فعال شدن کافیست علامت سمیکالن ( ; ) را از ابتدای آن بردارید و در انتها آپاچی و مای اسکیو ال را ریستارت کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : azam_a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 حالا دیگه ارور نمیده ولی عکس رو بار نمی کنه! با سلام برای نمایش تصاویر میبایست افزونه GD Library روی سرورتون فعال باشه در لوکال اگر از Wamp استفاده میکنید روی آیکن ومپ کلیک کنید و از منوی PHP و زیرمنوی PHP extensions گزینه php_gd2 رو انتخاب کنید تا تیک خورده شود و سپس ومپ را ریستارت کنید برای فعالسازی بصورت دستی مطمئن نیستم ولی فکر کنم بدین صورت باشه که در فایل php.ini خط زیر را پیدا کنید ;extension=php_gd2.dll سپس برای فعال شدن کافیست علامت سمیکالن ( ; ) را از ابتدای آن بردارید و در انتها آپاچی و مای اسکیو ال را ریستارت کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ببخشید این گزینه روی لوکالم فعاله ولی بازم همون ارور رو میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز ، شما که گفتید مشکل ارورتون حل شده فقط تصاویر نشون داده نمیشه اگه بازم همون ارور رو میده باید همون مسیری که گفتم انتهای منو یک فلش کوچک رو به پایین هست . روی اون کلیک کنید و آنقدر نگهدارید تا به انتهای منو برسید تقریبا" دومین گزینه از پایین نوشته php_zip اونو تیک بزنید تا فعال بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 درسته گفتم با ویرایش اون کد، دیگه ارور نمیده ولی عکسی هم آپلود نمیکنه و گالری همچنان خالیه! همین کار رو روی لوکال برای فعال کردن php_zip کردم ولی اونجا هم اوکی نشد!روی هاست هم توسط فایل php.ini فعال کردم ولی بازم مشکل برقراره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barend 0 ارسال شده در خرداد 92 درسته گفتم با ویرایش اون کد، دیگه ارور نمیده ولی عکسی هم آپلود نمیکنه و گالری همچنان خالیه! همین کار رو روی لوکال برای فعال کردن php_zip کردم ولی اونجا هم اوکی نشد!روی هاست هم توسط فایل php.ini فعال کردم ولی بازم مشکل برقراره! آقا منم تقریبا با همین مشکل روبرو ام منتها برای من تو لوکاله و فایل آپلود میشه اما ب جای باز کردن عکس ها Image Gallery {gallery}25{/gallery} رو نشون میده باید چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر