..hosna.. 0 ارسال شده در آبان 91 سلام. من این کامپوننت رو نصب کردم. اما در قسمت کامگوننت ها دیده نمیشه. ماژولهاش در قسمت ماژولها نصب شدند و هستند اما به خود کامپوننت دستذسی ندارم. نمی دونم چه کار باید انجام بدم. ممنون که راهنمایی می کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما این پسوند را در ادامه آدرس مدیریت خودتون اضافه کنید ببینید وارد میشوید !؟ اگر بله طبق آموزش مدیریت منوهای سایت آن را ایجاد کنید index.php?option=com_booklibrary موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..hosna.. 0 ارسال شده در آبان 91 "The website cannot display the page" سلام. صمیمانه ازتون تشکر می کنم. ولی با ارور بالا مواجه میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..hosna.. 0 ارسال شده در آبان 91 سلام مجدددوستان! من با مشکل بزرگی مواجه شدم و نیاز مبرمی به کامپوننت کتابخانه دارم. لطفا یا درباره این کامپوننت یا کامپوننت کتابخانه دیگر من رو راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر