mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت دوستان گرامی من می خوام مطالب اصلی رو برای همه کاربران چه مهمان و چه عضو نشون بده ولی ادامه مطالب فقط برای اعضا نشون داده بشه برای این کار باید چی کار کنم ؟؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 من هم اینجا و هم جاهای دیگه جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم یعنی همچین امکانی نیست توی جوملا ؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام http://forum.joomina.ir/thread-11073.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام اگر فقط برای یک مطلب بخواهید این کار رو انجام بدید باید در ویاریش مطلب از تب گزینه های مطلب گزینه نمایش لینک برای اعضا رو بر روی بلی قرار بدید و سطح دسترسی مطلب رو بر روی ثبت نام شده قرار بدید. اگر برای همه مطلب بخواهید در انتخاب ها باید نمایش لینک برای برای اعضا رو روی بلی قرار داده و برای هر مطلب سطح دسترسی را روی ثبت نام شده بذارید. در پناه ایزد ______________________ مثل اینکه جناب فرحزادیان زودتر جواب دادن. هر دو جواب درسته. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 خوب با این کار کلا مطالب رو نشون نمیده من می خوام خود مطلب نشون داده بشه ولی فقط برای دیدن ادامه مطلب باید کاربر در سایت عضو باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام یه راهی هست. داخل یک مطلب معمولی لینک مطلب برای اعضا را قرار بدید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز حتما یه جای کار اشتباه می کنید. همان طور که گفتم نمایش لینک برای اعضا رو روی بلی و سطح دسترسی هم روی ثبت نام شده بذارید. در تنظیمات مطلب هم در تب مقالات گزینه نمایش لینک های مخصوص اعضاء رو روی بلی قرار دهید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آبان 91 http://www.joomina.ir/20110330325/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-user-management/user-access/%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html اینجا رو ببینید دوست عزیزم. در اینجا افزونه ای توسط جومینا معرفی شده که دقیقا همین کاری که شما می خواهید رو براتون انجام میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام کاربر گرامی samiraaaa عزیز ; از اینکه پست تون جهت رفع مشکل دوست مون است تشکر می کنیم ولی چند نکته رو باید در نظر داشته باشد : اول اینکه این تاپیک به نتیجه رسیده و پستی مبنی بر پا بر جا بودن مشکل نیست. دوم اینکه به قرار گرفتن تاپیک باید توجه کنید. این تاپیک در جوملا 2.5 قرار دارد ولی شما افزونه ای که برای جوملا 1.5 است رو معرفی کردید. دقت داشته باشید که افزونه های که در جومینا معرفی شده اند و در عنوان آن صحبتی از ورژن جوملا نشده یا برای جوملا 1.5 یا برای جوملا 1.6 می باشد. این را گفتم که یه موقع اشتباه نکنید در ورژن افزونه ها و جوملا. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آبان 91 این روش که توی ارسال 7 فرمودید برای جوملا 1.5 هم جواب میده ؟؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام http://forum.joomina.ir/thread-589-page-2.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر