khalooei90 0 ارسال شده در آبان 91 سلام مشکلی که پیش آمده و در کل در بعضی قالب ها پیش میآید بدین صورت است که در صورتی در سایت بیش از چند مطلب ویژه (برای نمایش در صفحه اصلی سایت ) بگذاریم --> قسمت right قالب از سمت راست به پایین پارت 2(content) میآید و قسمت بندی سایت به هم میخود و 3 ستونه بودن از بین میرود و ستون سوم پایین ستون وسط میرود. به نظر شما مشکل چیست؟ ممنمون اگر پاسخ دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مطالب اتون رو کپی و پیست نکنید (قبلا بارها بحث و راه کار ارائه شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 جناب فرخزادیان همین مشکل رو من هم دارم. اما مطلبی رو پیدا نکردم. شاید کوتاهی از من بوده اما کمک کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام مطلب کپی پیستی هم داشتید؟ لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 نه اصلا کپی پیست نیست. احتمالا ایراد از div کردن مطالب در jce است. مثلا در این آدرس: http://www.papooli.ir/index.php?start=40 در قالب هایی این مشکل به وجود میاد که فولدر html داره با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر