pezhman 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان میشه بگید برای تغییر نوشته نمایش داده شده در ماژول این کامپوننت باید چه قسمتی رو تغییر بدم لطف کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مدیریت افزونه را بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون از پاسختون میشه روشنتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز برای تغییر پیغام ها باید فایل ترجمه افزونه رو تغییر بدید درضمن اگر از نسخه جوملا 1.5 استفاده میکنید باید عرض کنم که در نظر داشته باشید مشکلاتی وجود داره در این افزونه: 1) همیشه تاریخ ثابت هست! یعنی تاریخ شروع و تاریخ پایان رو میگیره و همیشه مثلا مینویسه 80 روز باقیمونده، با اینکه باید از امروز تا تاریخ پایان محاسبه بشه 2) فقط باید کد محصول رو عدد وارد کنید، اگر حروف و یا ترکیبی از عدد و حروف را انتخاب کنید شناسایی نمیکنه یا علی موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون دوست عزیز من این افزونه رو برای اعلام نمره آزمون کارآموزان می خوام ولی کل افزونه رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم لطفا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز عرض کردم که باید فایل ترجمه رو تغییر بدید! فایل مربوط به افزونه در فولدر languagesپ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آبان 91 فایل رو بررسی کردم نوشته های بالا تو فایل ترجمه افزونه نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 نمیدونم چرا کاربرا انقدر تنبلی میکنند برای نگاه کردن به فایل ها دوست عزیز این محتویات فایل زبان این افزونه: # $Id: fa-IR.MOD_jogaranty.ini 11391 2010-05-08 aarretalo $ # Joomladev.ir # Copyright © 2005 - 2008 Open Source Matters. All rights reserved. # License http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html GNU/GPL # Note : All ini files need to be saved as UTF-8 ENTER_SERIAL_NUMBER=لطفا شماره سریال محصول خود را وارد کنید YOUR_PRO_NO=شماره سریال وارد شده مربوط به کالاهای این شرکت نمیباشد . لطفا از اصل بودن محصول خود اطمینان حاصل بفرمایید Y_S_N_I_ACTIVE=شماره سریال وارد شده معتبر بوده و در پایگاه داده ما به عنوان کالای A_T_G_PRODUCT= تعریف شده است همچنین مدت زمان باقی مانده گارانتی این محصول T_Y_F_CHECK=میباشد . از اینکه اعتبار محصول خود را بررسی نمودید متشکریم DAYS=روز SEND=بررسی اعتبار محصول نام فایل: fa-IR.mod_jogaranty.ini چرا نیست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر