yaser 4 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان اخیرا نمیدونم چرا بیشتر بسته های جوملا از سایت های اون ور آب رو که میگیرم در قسمت نصب اطلاعات نمونه جوملا گیر میکنه و اونا رو نصب نمیکنه میخواستم دستی نصب کنم که موفق به این کار نشدم ابتدا تمامی فایل ها رو کپی کردم در روت (لوکال) بعد، از پوشه installation /sql/mysql پایگاه داده جوملا joomla.sql و همچنین sample_data.sql رو در دیتابیس اینپورت کردم و سپس فایل configuration.php رو درست کردم اما باز هم مشکل باقی هست نمیدونم درست عمل کردم یا نه ؟ دوستان میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام از کدام سیستم لوکال استفاده می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در آبان 91 از Wamp Server نسخه 2.1 استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام هیچ اروری دریافت نمی کنید؟ روی سیستمتون نرم افزار امنیتی نصب هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در آبان 91 سلام هیچ اروری دریافت نمی کنید؟ روی سیستمتون نرم افزار امنیتی نصب هست؟ نه هیچ اروری دریافت نمیکنم و صفحه ثابت میمونه بدون هیچ تغییر نرم افزار امنیتی خواصی ندارم ضمنا در بسته های جوملا 1.5 و در بعضی بسته های 2.5 هیچ مشکلی ندارم به صورتی دستی قابل نصب هست یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام بله بصورت دستی هم قابل نصب هست منتهی شما ابتدا پست 5 همین تاپیک رو به کار بگیرید ببینید باز مشکل دارید یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در آبان 91 حق با شماست اما برای نصب مجدد wampServer باید فعلا رو حذف کنم که همراره آن خیلی از اطلاعات و... حذف خواهند شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام از اطلاعاتتون بک آپ تهیه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در آبان 91 دانلود و نصب کردم تقریبا همون مشکل رو داشت با این تفاوت که در نصب اطلاعات نمونه پیغام خطا ظاهر می شود خطا برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'neoa.fbhis_usergroups' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `fbhis_usergroups` -- INSERT INTO `fbhis_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, 'Public'), (2, 1, 6, 17, 'Registered'), (3, 2, 7, 14, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 18, 19, 'Super Users'), (12, 2, 15, 16, 'Customer Group (Example)'), (10, 3, 12, 13, 'Shop Suppliers (Example)') ضمنا موقع ورود به مدیریت هم خطای زیر رو نشون میده: JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42 JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42 You do not have access to the administrator section of this site. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در آبان 91 احتمالا اگر به صورت دستی نصب کنم جواب بده ممنون میشم نصب جوملا به صورت دستی (به همراه اطلاعات نمونه) رو آموزش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر