vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 سلام این سایت منه : iranbcs.ir اگه عنوان یک مطلب رو فعال کنم هم توو صفحه اصلی عنوان میاد و هم توو ادامه مطلب من نمیخام توو صفحه اصلی بیاد فقط ادامه مطلب ( یعنی وقتی رو عکس کلیک کنم عنوانش بیاد ) اگه امکان داره یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 باید در قسمت مدیریت سایتت، منوی صفحه نخست رو برای ویرایش باز کنی و از قسمت پارامترهای مطلب "عنوان مطلب" رو روی خیر بذاری. موفق باشی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 باید در قسمت مدیریت سایتت، منوی صفحه نخست رو برای ویرایش باز کنی و از قسمت پارامترهای مطلب "عنوان مطلب" رو روی خیر بذاری. موفق باشی! این کار رو قبلا انجام دادم نمیشه اگه رو خیر بذارم توو صفحه اصلی نمیاد ولی توو ادامه مطلبم نمیاد ( من میخام توو ادامه مطلب بیاد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 کسی پیدا نشد جواب سوال منو بدونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما در منو نباید تغییر بدید باید خود مطلب رو باز کنید و نمایش عنوان مطلب رو روی خیر بگذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 من میخوام وقتی ادامه مطلب رو میزینم عنوان بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر