probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام من یک اسکریپت دارم که می خوام توی یک صفحه از سایت جوملاییم بزارم . مثلا به صورت یک منو یه اسکریپت کامله برای فرم استخدام به زبان php چه کاری باید انجام بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 باید در قسمت منوی جدید از منوی "لینک آور" استفاده کنید تا اون اسکریپت شما رو به صورت iframe در جوملا بیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم شما میتونید از یک مطلب استفاده کنید در صفحه نخست سایتتون سپس با استفاده از پلاگین sourcer جوملا، اسکریپتتون رو داخل محیط خود سایتتون نمایش بدید و البته بدون نیاز به iframe! :002: این هم لینک پلاگین: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13204316721.zip یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 ممنون از جوابتون میشه بگین منظورتون از این چیه : دوست عزیزم شما میتونید از یک مطلب استفاده کنید در صفحه نخست سایتتون من نمی خوام این اسکریپت در صفحه اول باشه . می خوام اون رو به وسیله یک منو در یک صفحه دیگه قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 مشکلی نداره دوست عزیز من فکر کردم شما قصد دارید در صفحه اول نمایش بدید! یک مطلب ایجاد کنید و اسکریپت رو توسط دکمه sourcer زید ادیتور به مطلب اضافه کنید و ذخیره... سپس یک منو از نوع "یک مطلب خاص" ایجاد میکنید و مطلبی رو که کد رو در اون ذخیره کردید رو انتخاب میکنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر