shayan3040 3 ارسال شده در آبان 91 سلام خدمت اساتید بزرگ من یک ماژول نمایش عکس یا همون اسلاید شو دارم با نام mod_cu3er که زمانی که گزینه کپی را میزنم تا از این ماژول در 2 جا استفاده کنم هردوشون غیر فعال میشن وکار نمی کنند چکار کنم یعنی اصلا مستقل از هم نیستند راستش من دنبال یک ماژول میگردم که در سمت چپ جوملای 1.5 خود قرار بدم تا توش یک عکس نشون بده مثلا یک تبلیغ یا یک عکس که شماره تماس من اون تو هست لطفا کمک کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 دلیل مشکل اولت اینه که تداخل ایجاد میشه. بعضی ماژول های یه قسمت دارند که میتونی کلاس رو تغییر بدی تا این مشکل پیش نیاد. اگه این قسمت رو نداشته باشه کاریش نمیشه کرد برای درخواستت دومت: شما باید از ماژول html دستی خود جوملا استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در آبان 91 دلیل مشکل اولت اینه که تداخل ایجاد میشه. بعضی ماژول های یه قسمت دارند که میتونی کلاس رو تغییر بدی تا این مشکل پیش نیاد. اگه این قسمت رو نداشته باشه کاریش نمیشه کرد برای درخواستت دومت: شما باید از ماژول html دستی خود جوملا استفاده کنید. خدا خیرت بده داره پسوند کلاس ماژل ولی فیلدش خالی هست چی توش بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 دلیل مشکل اولت اینه که تداخل ایجاد میشه. بعضی ماژول های یه قسمت دارند که میتونی کلاس رو تغییر بدی تا این مشکل پیش نیاد. اگه این قسمت رو نداشته باشه کاریش نمیشه کرد برای درخواستت دومت: شما باید از ماژول html دستی خود جوملا استفاده کنید. خدا خیرت بده داره پسوند کلاس ماژل ولی فیلدش خالی هست چی توش بنویسم پسوند کلای ماژول نه! اون یه چیز دیگست! اینی که من میگم معمولا در ماژول ها Module unique ID نام داره! با تغییر این مقدار باعث می شه وقتی از چند ماژول مشابه توی یک صفحه استفاده میکنی کلاس هاشون متفاوت بشه و تداخلی ایجاد نشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر