ghoochani 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من یک قالب انگلیسی پیدا کردم و تونستم نسخه راستچین شدش رو هم از یکی از سایتها دانلود کنم قالب بدون مشکل بالا اومده اما یک مشکل دارم русификатор Joomla 2.5 файловые менеджеры Joomla این کلمات تو سایت پیدا شدن تو فایل ها رو هم گشتم اما پیدا نکردم . البته این لینک ها فقط تو ادامه مطالب نمایش داده میشه. بالای صفحات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 این قالب وارز هست و کپی رایت داره باید در کل سورس فایل هاش بگردی پیدا کنی و حذف بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من یک قالب انگلیسی پیدا کردم و تونستم نسخه راستچین شدش رو هم از یکی از سایتها دانلود کنم قالب بدون مشکل بالا اومده اما یک مشکل دارم русификатор Joomla 2.5 файловые менеджеры Joomla این کلمات تو سایت پیدا شدن تو فایل ها رو هم گشتم اما پیدا نکردم . البته این لینک ها فقط تو ادامه مطالب نمایش داده میشه. بالای صفحات لطفا آدرس سایتتون رو قرار بدید! ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر