pouriya_az72 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام من تو بخش منو در صفحه اصلی مقدار مطالب برجسته رو 8 و مطالب مقدمه رو هم 8 و صفحه بندی روهم خودکار گذاشتم . اما من تو صفحه اصلی بیش از 8 مطلب گذاشتم اما صفحه بعدی ساخته نشده ؟ مشکل میتونه چی باشه ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در آبان 91 با تشکر یه سوال دیگه اینکه چطوری میتونم نوع اعداد یا style صفحه گداری رو عوض کنم ؟ مثل : http://www.yasinmedia.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام با این تنظیمی که شما انجام دادید میبایست مطالب شما از 16 مطلب بیشتر باشد تا صفحه بندی نمایش داده بشه . 8+8 در مورد استایل صفحه بندی هم میتونید با استفاده از css اینکار رو انجام بدید با دادن کدهایی مثل background و border و در صورت لزوم margin میتوانید چنین شکلی را پیاده سازی کنید اگر نمیتونید دموی آنلاین بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر