teymoorei 1 ارسال شده در آبان 91 سلام من کل اینترنت رو زیر و رو کردم اما واسه یه قالب بازی اما چیزی که می خواستم نبود ، همشون حجم بالایی داشتن . در حالی که من یع قالب تنها می خوام . لطفا برام چند تا قالب بزارید . باتشکر فروان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام مطمئنی عزیز؟ لینک اول لینک دوم اینا یه نمونه بود از خروار شما قالب بازی برای جوملا رو تو گوگل سرچ کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آبان 91 ممنونم از توجه تون من این هارو دیدم اما یا پولین یا این که حجم بالایی داره . من فقط یه قالب می خوام در حالی که این ها جوملا هم باهاش هستش . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آبان 91 ممنونم ببخشید چطوری باید با آرتیستر یه موقیعت ایجاد کنم واسه اسلایدر بالا ؟ فکر کنم بتونم با این برنامه خودم بسازم ببخشید من قالب رو با آرتیستر درست کردم اما همه جاهاش زده preview چیکارش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر