hnaderi 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من کامپوننت تغییر آدمین را نصب کردو اما ارور میده که mor_rewrite رو سرور پشتیبانی نمیکنه تو نسخه 1.5 و2.5 هر دو این ارور را داد چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام با مدیر سرورتون تماس بگیرید بگید ماژول rewrite رو براتون فعال کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hnaderi 0 ارسال شده در آبان 91 سلام با مدیر سرورتون تماس بگیرید بگید ماژول rewrite رو براتون فعال کنه متشکرم از راهنماییتون اما الان در حالت لوکال هستم چطور میتونم خودم فعالش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید برخی از برنامه های لوکال این مشکل رو دارند شما از WampServer نسخه ی 2.0c اش استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت و اگر rewrite در اون غیر فعال باشد نیز می توانید فعالش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر