mostafa30b 0 ارسال شده در آبان 91 سلام . من نام کاربری خودمو غیر فعال کردم وخارج شدم حالا وقتی میخوام وارد بشم میگه نام کاربری شما غیر فعال شده . چطور باید فعالش کرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام از طریق دیتابیس اقدام به فعال نمودن کاربریتون کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa30b 0 ارسال شده در آبان 91 لطفا بگید چطور باید از دیتابیس این کارو کرد ؟ کدوم گزینه ها ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 وارد دیتابیس جوملاتون بشید وارد جدول users شوید (لیست کاربرانتون در تب Browse جدول users می باشد) وارد edit کاربر مورد نظرتون بشید بعد از ورود به ویرایش مشخصات یوزر مورد نظر ، در ردیف Column گزینه ای دارید به نام block ، روبروی آن در ردیف Value مقدار 1 را به 0 تغییر داده و روی دکمه Go کلیک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر