hamedata 3 ارسال شده در آبان 91 سلام افزونه مدیریت مدرسه جومینا رو روی جوملا 1.5 نصب کردم. ولی بعد از وارد کردن اطلاعات نمونه وقتی میخوام گزارش نمرات رو ببینم، روی دکمه مربوطه کلیک می کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد. هم در frontend و هم در backend! لطفا راهنمایی کنید. با تشکر:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام افزونه را بطور کامل حذف و مجددا" نصب کنید افزونه امنیتی نصب نکردید ؟ یا افزونه دیگری را اخیرا" ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در آبان 91 یک جوملای جدید نصب کردم و بلافاصله این افزونه رو نصب کردم ولی باز هم نشد. اگر امکان دارد یک اکانت براتون بسازم که ببینید... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در دی 91 منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی متاسفانه هنوز به جواب نرسیدم :-( فقط با نمونه ها و کاربرای تستی که داخل بسته مدیریت مدرسه بود این مشکل وجود نداره و دانش آموزان جدید که تعریف میشن این مشکل براشون هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در دی 91 اگر جوملای شما درون پوشه ای باشد این افزونه عمل نخواهد کرد! یا بایستی در root نصب شود یا ابتدا از پنل هاست یک سابدامین بسازید سپس در پوشه به وجود آمده جوملا را نصب کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در دی 91 من از بسته نصبی مدیریت مدرسه استفاده کردم و جوملا در پوشه www نصب شده. ولی بازم مشکل داره.... آدرس سایت www.smqqom.ir user: student1 pass: 12345 داخل محیط مدیریت کارنامه رو نشون میده ولی داخل سایت نمایش گزارشات اصن کار نمیکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر