najme_67 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان وقت بخیر من با جوملا2.5کارمیکنم و تو زرین پال عضو شدم اونا بعد از تکمیل عضویت برای خرید انلاین و .....گفتن درخاست درگاه بدین بعد از درخواست درگاه این کدو به من دادن 5082466b-3264-48da-8290-43a85e میشه بگین من اینو باید کجا بزارم؟از خودشون میپرسم راستش راهنمایی درستی انجام نمیشه واسه قرار دادن لوگوی سایتشونم این کدو دادن ZarinPal Receptive Websitesاینو کجا باید بزارم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید کد اول مربوط به ماژول پرداخت آنلاین می باشد که می تونید از جومینا یا در سایت زرین پال از قسمت آزمایشگاه زرین پال دریافت و نصب کند و کد مورد نظر رو از طریق مدیریت اون ماژول اضافه کنید کد دوم روهم می تونید در قالب اضافه کنید و یا توسط ماژول دستی در جوملا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najme_67 0 ارسال شده در آبان 91 سلام میشه لطفا لینک دانلود ماژول پرداخت زرین پال برای فروشگاه جومشاپینگ رو به من بدین؟ ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خدمت شما: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13509723451.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najme_67 0 ارسال شده در آبان 91 خدمت شما: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13509723451.zip دست شما درد نکنه بعد از خرید پلاگین اتصال به زرین پال ؛پلاگینو که فعالش میکنم اسلایدشو سایت از کار میفته...!!!اصلا هیچی درست کار نمیکنه بعد از نصب این ماژولی که لینکشو گذاشتین تو قسمت ماژول ها نیومد و در هنگام نصب این ارور رو داد Copy] An error has occurred when copying component file between /home/khorasa1/public_html/administrator/components/com_joominajszarinpal/js/pm_zarinpal/ and /home/khorasa1/public_html/components/com_jshopping/payments/pm_zarinpal/ folder already exsist +اینکه تو قسمت کامپوننت ها اسمش اومده(com_joominajszarin) ولی وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده {404 - یک خطا رخ داده است کامپوننت پیدا نشد بازگشت به پنل کنترل} خواهش میکنم منو راهنمایی کنید( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز شما کاری به اینکه در کامپوننت اومده نداشته باش وقتی نصب میکنی، در تنظیمات روش پرداخت جوم شاپینگ گزینه zarinpal اضافه میشه، اونجا باید تنظیمات رو اعمال کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
najme_67 0 ارسال شده در آبان 91 منظورتون از تنظیمات قرار دادن مرچنت کد زرین پال هستش؟ خب بعد اون چرا پلاگینو فعال میکنم اسلایدشو از کار میفته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بله دیگه یا باید از پلاگین رفع تداخل استفاده کنید و یا اسلایدر رو تغییر بدید درضمن گمون نمیکنم مشکلی با افزونه ای داشته باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود دوست گرامی آیا مشکلتان حل شد ؟ ممنون میشوم راه حل را بیان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi3303 0 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) دوستان سلام من کامپوننت زرین پال رو روی لوکال نصب کردم و این ارور رو میده Copy] An error has occurred when copying component file between C:\xampp\htdocs\aria/administrator/components/com_jszarinpal/pm_zarinpal/ and C:\xampp\htdocs\aria/components/com_jshopping/payments/pm_zarinpal/ folder already exsist و وقتی که رو هاست نصب میکنم و میخوام رو کامپوننتش برم خطای 404 : کامپوننت یاقت نشد میده سطح دسترسی پوشه ها رو هو دستکاری کردم کامپوننت یا ماژول دیگه ای هم نصب میکنم مشکلی باهاش ندار -------------------------------------------------------------------------------------------------------- یعنی این فروم هیچ عضوی نداره که حتی یه نظر هم بده؟؟!! ویرایش شده آذر 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" صبور باشید و اسپم نکنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام بهتره این افزونه رو روی هاست نصب کنید . یه بار هر دو افزونه رو کامل حذف کنید و مطمئن شوید که اثری ازشون روی هاست و دیتابیس باقی نمونده باشه بعد ابتدا جوم شاپینگ رو نصب کنید و سپس افزونه مذکور را نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi3303 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام بهتره این افزونه رو روی هاست نصب کنید . یه بار هر دو افزونه رو کامل حذف کنید و مطمئن شوید که اثری ازشون روی هاست و دیتابیس باقی نمونده باشه بعد ابتدا جوم شاپینگ رو نصب کنید و سپس افزونه مذکور را نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق دوست عزیز من رو هاست هم نصب کردم ولی وقتی میرم تو پوشه کامپوننت هیچی توش نیست یعنی فقط پوشه خالی اومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر