vatan 0 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان راستش من بار اولم که از جوملا استفاده میکنم و آشنایی زیادی هم باهاش ندارم یک مشکلی دارم اگه کسی راهنمایی کنه واقعآ ممنون میشم من بسته مدرسه رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم اما یک مشکلی دارم این که تعداد اخبار در صفحه اول از 2 تا بیشتر نمیشه! تو تنظیمات هم هرچی گشتم چنین چیزی نبود لطفآ راهنمایی کنید که چیکار کنم تعداد مطالب که ارسال میکنم تو صفحه اول بیشتر نمایش بده در حال حاضر تو صفحه اول فقط 2 تا نشون میده متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی به انجمنی جومینا خوش آمدید لطفا قبل از طرح مشکل در انجمن جستجو کنید و چنانچه به نتیجه نرسیدید مشکل خود را مطرح کنید (در این مورد بارها بحث شده!) برای این منظور به مسیر زیر برید و تعداد رو به دلخواه تعیین کنید مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی [ پارامترها - اصلی ] (این امکان هست بسته به نوع ترجمه جوملاتون کلمات کمی متفاوت باشه ولی اصل کار یکی هست) با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز به جومینا خوش آمدید برای تنظیم و افزایش تعدا مطالب نمایشی در صفحه اول به مسیر زیر بروید -منوها --------منوی اصلی -----------------------صفحه اصلی در اینجا سمت چپ در قسمت --پارامترها(پایه ای) -------------------------------------------------- تعداد برجسته را از 1 به تعدادی که میخواهید تغییر بدهید موفق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vatan 0 ارسال شده در آذر 89 متشکرم از همه دوستان بابت استقبال خوب و کمک تون این مشکلم حل شد. اما 1 سوال! برای بسته مدرسه از قالب های جوملا هم میشه استفاده کرد یا فقط قالب های مرجع اصلی این اسکیریپت میتونیم استفاده کنیم؟ 1 سوال دیگه! به نظر شما چون این اسکریپت open source هست امنیتش پایین نیست؟ متشکرم از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 متشکرم از همه دوستان بابت استقبال خوب و کمک تون این مشکلم حل شد. سلامت باشید دوست گرامی لطفا یکبار قوانین انجمن را مطالعه کنید و طبق آن عمل کنید!!! برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید! اما 1 سوال! برای بسته مدرسه از قالب های جوملا هم میشه استفاده کرد یا فقط قالب های مرجع اصلی این اس**عبارت غیر مجاز**یپت میتونیم استفاده کنیم؟ باز هم عدم رعایت قوانین! (سوال جدید در تاپیک جدید! [البته اگر قبلش جستجو کرده باشید و به نتیجه نرسیده باشید] بله می تونید از قالبهای دیگر هم در این بسته استفاده کنید 1 سوال دیگه!به نظر شما چون این اسکریپت open source هست امنیتش پایین نیست؟ متشکرم از همگی cms جوملا open source هست و با این حال امینتش هم بالاست! مگر اینکه کاربر طوری عمل کنه که امنیت رو بیاره پایین و ... لطفا از این پس طبق قوانین عملی کنید. در غیر این صورت اخطار خواهید گرفت! با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر