bahar_lovly70 0 ارسال شده در مهر 91 خسته نباشید من ماژول آرشیو اخبار را در لوکال نصب کردم ولی خطاهای زیر را میدهد: Notice: Use of undefined constant rue - assumed 'rue' in C:\wamp\www\www1\modules\mod_archive\helper.php on line 41 Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\www1\modules\mod_archive\helper.php on line 58 Notice: Undefined variable: years in C:\wamp\www\www1\modules\mod_archive\helper.php on line 60 Notice: Use of undefined constant mrows - assumed 'mrows' in C:\wamp\www\www1\modules\mod_archive\tmpl\default.php on line 229 لطفا راهنمایی کنید نیاز شدید به این افزونه دارم یعنی هیچکس نمیتونه مشکلمو حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز کمی صبور باشید مطمئنا دوستان پاسخ شما رو خواهند داد افزونه با نسخه جوملاتون یکی هست؟ پوشه فشرده شده رمز دار نیست؟ پوشه فشرده شده داخل پوشه ای نیست؟ روی هاست مشکلی ندارید؟ از برنامه XAMPP استفاده کنید ببنید مشکلتون بر طرف میشه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahar_lovly70 0 ارسال شده در مهر 91 بله سازگار هست و نصب کردم ولی وقتی سایت بالا میاد این اخطار ها در آن وجود داره هنوز روی هاست آپلود نکردم فقط روی لوکال هست مشکل از خود افزونه هست؟امکانش هست روی لوکال فقط این خطاها باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 ممکنش هست که روی لوکال به مشکل بر بخورید از برنامه XAMPP استفاده کنید ببنید مشکلتون بر طرف میشه؟ اگر با برنامه XAMPP هم مشکل داشتید برای اطمینان بیشتر روی هاست نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahar_lovly70 0 ارسال شده در مهر 91 اگر بر روی هاست هم مشکل داشت چی؟این افزونه رو از خود سایت جومیینا دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 مطمئنا این افزونه ها ابتدا تست می شوند بعد در اختیار کاربران قرار می گیرند! انشاءا... که به مشکل خاصی برخورد نکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز مشکل شما حل شده است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام این نسخه ای که در دست دارید در برخی موارد در لوکال اجرا نخواهد شد و این به دلیل پایین بودن ورژن php شماست اگر لوکال شما نسخه php قدیمی داشته باشه ماژول بهم ریخته میاد ببرید رو هاست 100% درست کار میکنه اگر میخوایین در لوکال نصب و تست کنید این ورژن رو دانلود و نصب کنید، اگر باز مشکل داشتید بفرمایید دانلود ورژن نصبی روی لوکال: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13554109601.zip[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidrp 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام این نسخه ای که در دست دارید در برخی موارد در لوکال اجرا نخواهد شد و این به دلیل پایین بودن ورژن php شماست اگر لوکال شما نسخه php قدیمی داشته باشه ماژول بهم ریخته میاد ببرید رو هاست 100% درست کار میکنه اگر میخوایین در لوکال نصب و تست کنید این ورژن رو دانلود و نصب کنید، اگر باز مشکل داشتید بفرمایید دانلود ورژن نصبی روی لوکال: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13554109601.zip[/align] [align=right]قدیمی رو حذف و اینی که میگید رو نصب کردم باز هم روی لوکال جواب نمیده همان مشکل قبل موجوده.[/align]easyphp php5.2.8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 روی ورژن 5.2.8 پی اچ پی چه تو لوکال و چه تو هاست درست کار میکنه احتمالا مشکل شما چیز دیگری است، دقیقا بفرمایید در کدوم قسمت و چه مشکلی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeidrp 2 ارسال شده در آذر 91 روی ورژن 5.2.8 پی اچ پی چه تو لوکال و چه تو هاست درست کار میکنه احتمالا مشکل شما چیز دیگری است، دقیقا بفرمایید در کدوم قسمت و چه مشکلی دارید؟ [align=right]من یک جوملا جومینا 2.5.8 مخصوص تو لوکال جهت ایم ماژول نصب کردم و لی کامپوننت که در مدیریت هیچی نشون نمیده.ماژول هم با فبلب مشکل داره ولی با کلیک روی نمایش یه چیزایی مانند زیر نمایش می دهد: type == "basic"): ?> type == "advanced"): ?> حالت آرشيو: type == "basic" ? "ساده" : "پيشرفته"; ?> تا تاريخ: year."/".$ArshiveClass->month."/".$ArshiveClass->day; ?> از تاريخ: fyear."/".$ArshiveClass->fmonth."/".$ArshiveClass->fday; ?> تا تاريخ: tyear."/".$ArshiveClass->tmonth."/".$ArshiveClass->tday; ?> تعداد مطلب: items); ?> items) == 0): ?> مطلبي براي نمايش وجود ندارد! items as $count=>$row): ?> عنوان مطلب تاريخ انتشار تعداد بازديد link>$row->title"; ?> fdate['0']."/".$row->fdate['2']."/".$row->fdate['2']; ?> hits; ?> [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 در مورد کامپوننت که نباید چیزی رو نشون بده چون تنظیمات رو شما روی ماژول انجام میدین و با کامپوننت کاری ندارین! در مورد ماژول هم که انگار سورس صفحه رو میاره، فکر نمیکنم از آدرس دهی هم باشه چون با آدرس های بهینه و غیر بهینه درست کار میکنه در مورد افزونه هم بنده الان روی 2.5.8 نصب کردم و دارم استفاده میکنم، البته از xampp 1.8.1 استفاده میکنم نمیدونم به easyphp شما مربوط میشه یا نه اگه مشکلتون حل نشد بنظر من آخرین راه حل اینه که تو هاست نصب و اجرا کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر