mkamka 1 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من یک وب سایتی دارم که با جولا پیاده سازی نشده. حالا می خوام اسکریپتی که الان رو هاستم نصب هست رو حذف و جوملا نصب کنم. می خواستم بدونم برای حفظ پیج رنک و رتبه الکسا چه باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 ببینید دوست عزیز فکر میکنم رنک برای آدرس باشه، حال مدتی طول میکشه تا صفحات سایت جدید شما توسط موتورهای جستجو مجددا ایندکس بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مهر 91 از دوستان دیگه ای که در این زمینه تجربه دارند درخواست دارم تا راهنمایی بفرمایند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در مهر 91 اگر پیج رنک براتون مهمه اصلا این کارو نکنید چون تمامی لینک های قبلی شما شکسته می شوند و این اصلا برای اعتبار و رنکینگ شما خوب نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام برای لینک های شکسته می تونید از افزونه هایی مثل sh404sef یا acesef استفاده کنید. در این باره اصلا نگران نباشید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر