رفتن به مطلب
رضاگنجی

ایجاد متن متحرک به صورت زیبا با RS-Spotter Module

پست های پیشنهاد شده

01.jpg

سلام و درود

توسط این ماژول میتوانید متون متحرک به صورت بسیار زیبا را در سایت قرار دهید.قصد معرفی افزونه دیگری از این سایت را نداشتم چون لینک دانلود الحاقات آن را در تاپیک قبلی قرار دادم ولی به خاطر زیبایی کار این ماژول آن را اینجا برای دانلود کاربران جومینا قرار دادم.

این افزونه دارای تنظیمات تقریبا کاملی برای سفارشی سازی رنگ ، اندازه ، و تعداد اخبار میباشد و فکر میکنم تا 50 عنوان میتوانید به ان اضافه کنید منتها تنها ضعفی که تمامی افزونه های این سایت که فکر میکنم هندی هم باشه اینه که از فلش در طراحی افزونه هاش استفاده کرده هرچند در مورد این افزونه باعث زیباتر شدن شده

دمو افزونه از سایت سازنده

توضیحات سازنده افزونه

دانلود از سرور جومینا

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گويا زبان فارسي رو پشتيباني نميكند البته من يادم هست كه تست كردم و با زبان فارسي جواب نداد ولي يادم رفت در توضيحات بنويسم ولي اگر دوستاني كه با برنامه نويسي آشنا هستند اين مشكل را در صورت امكان حل كنند خيلي عالي خواهد بود!

البته كپي رايت سازنده نيز بايد حذف شود.

لینک به ارسال

سلام

آقای گنجی به نظرم این افزونه ارزش وقت گذاشتنو نداره

چون با فلش کار شده و به غیر از سنگینی سایت، همه در مرورگرشون فلش نصب ندارن

در ضمن همین کار رو افزونه های مبتنی بر جی کوئری و موتولز انجام میدن.

لینک به ارسال

ممنونم !

منم مخالف فلش هستم ولي اين افزونه يه جورايي به دلم نشست و صد البته تا اونجايي كه ميشود نيايد از فلش در سايت استفاده كرد!

لینک به ارسال

گويا زبان فارسي رو پشتيباني نميكند البته من يادم هست كه تست كردم و با زبان فارسي جواب نداد ولي يادم رفت در توضيحات بنويسم ولي اگر دوستاني كه با برنامه نويسي آشنا هستند اين مشكل را در صورت امكان حل كنند خيلي عالي خواهد بود!

البته كپي رايت سازنده نيز بايد حذف شود.

جناب آقای گنجی با توجه به سابقه ام در طراحی سایت هایی با زبان فلش و اتصال اون با فایل های XML مشکل پشتیبانی نکردن این افزونه از زبان فارسی قابل رفع نیست. چون فلش قابلیت خوندن فایل های فارسی از XML نداره مگر اینکه براش کتابخانه تعریف کنیم که اصلا کار منطقی در رابطه با این افزونه نیست. همچنین در رابطه با Copyright چون فلش به صورت Hard-Core نوشته می قابل حذف نیست.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...