shzandi 1 ارسال شده در مهر 91 سلام چه جوری میشه فرم ساز rs form را به درگاه پرداخت بانک ملت یا بانک دیگری متصل نمود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در مهر 91 با سلام. افزونه ای برای Rs form ندیدم ولی امکانش هست که خودت یکی بنویسی یا بدی برات بنویسند. من خودم هم همین مشکل رو دارم. تصمیم گرفتم خودم آستین ها رو بالا بزنم.:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مهر 91 با سلام افزونه های بانک ملت و پارسیان و پاسارگاد برای آر اس فرم موجود هست می توانید تماس بگیرید. اگر خودتان هم بخواید بنویسید باید یک پلاگین برای آر اس فرم بنویسید که بعد از ارسال فرم به صفحه تشکر وارد نشود و به بانک هدایت شود و بعد از برگشت باید به صفحه تشکر فرم وارد شود. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
baharloo75 3 ارسال شده در مهر 91 سلام من برای زرین پالش رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shzandi 1 ارسال شده در آبان 91 سلام من برای زرین پالش رو دارم سلام میشه برام بفرستیدش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan 0 ارسال شده در بهمن 91 کسی برای بانک ملت رو نداره؟؟؟ اگرهم پولی هست قیمتش چقدره؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید به پست شماره 3 دقت کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر