falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 سلام من برای سایتم یه اینترو با html درست کردم که به صفحه اصلی سایت منتقل میشه . یک سیستم رزرو قرار ملاقات هم روش نصب کردم که این کامپوننت فقط تو جایی کار میکنه که :1 -باید در منو اونو به عنوان صفحه اصلی فراخونی کنیم. یعنی تو منو باید ستاره خانه این افزونه روشن باشه که کار کنه . خب تا اینجا مشکل نیست و من میتونم صفحه اینترو رو به صفحه اصلی در منو که یکی از آیتم ها هست منتقل کنم . اما مشکل من اینه که وقتی میخوام رو گزینه رزرو کلیک کنم به جای اینکه خود افزونه رو باز کنه بخاطر اینکه من یک فایل index.html برای اینترو درست کردم میره باز تو صفحه اولی. و بعد که مثلا index.html رو پاک میکنم درست کار میکنه . خواهشا کمک کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم. اینم آدرس سایته: www.sr-ebrahimi.ir خواهشا جواب بدین داغون دارم میشم سر این قضیه. ****************************************************************** دلیل ویرایش : اصلاح عنوان تاپیک . لطفا قوانین ارسال پست را رعایت فرمایید ! ****************************************************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 ببین دوست عزیزم، در امر سایت، ابتدا فایل با پسوند html خوننده میشه بعد php فایل صفحه اصلی جوملا index.php هست شما 2 کار میتونید انجام بدید، یا اینکه آدرس منوی صفحه اصلی رو تغییر بدید، و یا اینکه اینترو رو در ریشه هاست بریزید و سایت اصلی رو در یک فولدر دیگه مثل fa یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر