goldenboy 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام از دوستان کسی از کامپوننت آگهی ساز استفاده کرده؟ منظورم اینه که الان بالا باشه و بشه چکش کرد؟ یا سایتی رو سراغ دارید که در حال استفاده از این کامپوننت باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 والله چند تا از دوستان داشتن با این کامپوننت به صورت حرفه ای کار میکردن که آدرس سایتشون را ندارم اما اینها را ببینید http://mebazar.com/index.php http://www.esfahangps.com/index.php?option=com_adsmanager&page=write_ad&Itemid=185 http://www.neymarket.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=1&order=0&expand=0&Itemid=2 این یکی را حتما ببینید http://www.rahosakhteman.com/index.php/1389-01-17-23-03-31 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 مشکل بزرگ این کامپوننت این است که باید در حالت ارث بری (legacy) باید استفاده بشه. این مشکل وقتی حادتر خواهد شد که قرار بشه جوملا به 1.6 ارتقا پیدا بکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در تیر 89 غیر از مشکل استفاده از ارث بری من بزرگترین مشکلی که دارم اینه که بعد از نصب تو همه قسمتهای این کامپوننت فقط علامت سوال میاد بجای نوشته! بعنی واقعا غیر قابل استفاده! اگه کسی بتونه این مشکل منو حل کنه واقعا ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 برای این کار باید وارد جداول دیتا بیس بشید و جداول را به utf-8 تبدیل کنید . در برخی از هاست ها این مشکل پیش میاید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در تیر 89 ممنون از راهنماییتون من از تو cpanel وارد phpmyadmin شدم تو قسمت دیتابیس جوملا این جدولها هستن: ظاهرا همشتون UTF-8 هستن میشه کمی بیشتر راهنمایی کنید؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 ؟؟؟ ببینم اول جوملای انگلیسی نصب کرده اید بعد فارسیش کردید؟ اولین باره این مشکل را میبینم . در ضمن همه فایل ها را هم utf-8 ذخیره کرده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در تیر 89 بله من چون از تمپلیتای جدید جوملارت استفاده میکنم همیشه پکیج QUICK START رو نصب میکنم بعدش روش lang فارسی از جومفا رو نصب میکنم. ممنون از پیگیریتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 بسوز پدر تجربه برو یکیج بروز رسانی را از همه نسخه های جومفا را بگیر بازش کن درشت میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در تیر 89 آقا مثل اینکه این سیستمه با من مشکل داره! با آپدیت فایلها با جومفا که جواب نداد که هیچ به نسخه درست خود جومفا 1.5.18 هم نصب کردم بازم جواب نمیده بازم همون مشکل پیش میاد.. چیکار کنم چرا اینطوریه این یکی؟اینم یه تصویر نمونه از قسمت مدیریت این سیستم: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 ببین دوست من شما اگه فایل های زبانتون با utf-8 ذخیره نشه همین مشکل رو خواهید داشت یه چک بفرمایید فایل زبان رو fa-ir.com... .ini رو میگم فایل کامپوننت هم چک کن ببین چی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در تیر 89 ببین دوست من شما اگه فایل های زبانتون با utf-8 ذخیره نشه همین مشکل رو خواهید داشت یه چک بفرمایید فایل زبان رو fa-ir.com... .ini رو میگم فایل کامپوننت هم چک کن ببین چی میشه تو این کامپوننت بجای اینکه از فایل زبان fa-ir استفاده بکنن همون فایل EN مربوط به انگلیسی رو ترجمه فارسی کردن! ممکنه از این باشه؟ اما همه فایلها انکودینگشون UTF-8 هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 نه اگه انکودینگشون UTF-8 هست مشکل نخواهد بود من نصب کردم مشکل نداشت مجدد فایل های زبان رو گپی گنید و تست شاید نتیجه بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رضوانی 25 ارسال شده در تیر 89 ممنون از راهنماییتون!:heart: این دفعه رو Localhost نصب کردم کاملا درست بود! حالا باید اینو آپلودش کنم رو سایت ببینم مشکل دوباره میاد یا نه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر