مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه جومینــــــایی های عزیز در این تاپیک با ماژولی آشنا خواهید شد به نام Latest News Marquee بوسیله این افزونه خواهید توانست تا عناوین آخرین اخبار و یا مطالب خود را بصورت ثابت و یا اسکرول عمودی به همراه نمایش قسمتی از شرح مطلب بصورت تولتیپ نمایش دهید این افزونه در عین اینکه بسیار کاربردی میباشد فارسی شده نیز میباشد در ضمن این افزونه محصول یک سایت ایرانی میباشد اسکرین شات کامل تنظیمات را در زیر میتوانید ملاحظه کنید برای آشنایی بیشتر به لینک دمو مراجعه فرمایید لینک دموی افزونه - به ستون سمت چپ دقت کنید و ماوس تون رو روی لینکها ببرید لینک معرفی افزونه در سایت رسمی جوملا لینک دانلود از سایت سازنده لینک دانلود از سرور جومینــــــا برای جوملا :25::lj::mj: موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در آذر 91 درود ماژول خوبی هستش ولی ضعف بزرگش اینه که کا ۲ را پشتیبانی نمیکنه... و اگر کسی مثل این ماژول که کا ۲ را پشتیبانی میکنه سراغ دارد لطفا معرفی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، جای این سوال در این تاپیک نیست چنانچه درخواست افزونه دارید میبایست در انجمن درخواستها مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز من اول ایراد این ماژول را بیان کردم و بعد درخواست دادم... همیشه نکات مهم در صدر قرار میگیرند... با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، انتقاد از یک افزونه یک مسئله است و درخواست افزونه با توجه به نیازهاتون مسئله دیگریست شما ابتدا لینک زیر را بررسی کنید اگر موردی پیدا نکردید باید درخواست خود را در تاپیک جدیدی و در بخش مربوطه مطرح کنید http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/k2-extensions موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در اسفند 91 ای کاش امکاناتی هم برای تنظیم سی اس اسش می گذاشتند. خیلی آماتوره. البته جسارت نشه ها. من خودم توان نوشتن ضعیف تر از این رو هم ندارم. صرفا از نگاه استفاده کنند گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر