یامور70 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان چند وقت پیش که بنا به دلایلی فلش پلیر و mp3 پلیر سایت از کارافتاد حالا دوباره داره کار میکنه. اما من تو صفحه ی اصلی سایت فارسی و انگلیسی سایت یه فایل flv دارم که تو انگلیسی داره کار میکنه اما تو فارسی کار نمیکنه. هیچ افزونه ی جدیدی نصب نکردم.تمام پلاگینا و ماژول ها روهم چک کردم. ممنون میشم یه نگاه بندازین و راهنمایی کنین. www.msgata.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز با مرورگر دیگه چک کنید بنده که مشکلی ندیدم! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مهر 91 واقعا !!! آخه با ie و کروم و فایر فاکس چک کردم نشون نمیده؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 بنده کروم و فایرفاکس دارم مشکلی نداشت البته این رو هم متذکر بشم چند روز پیش مشکلی بود که کلیه فایل های فلش در سایت ها نمایش داده نمیشد! اون هم بخاطر تغییرانی بود که در سایت adob رخ میداد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون او توجه دوباره مشکل از سیستم من هست که فکر میکنم بافر شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر