gonabadnoor 0 ارسال شده در مهر 91 سلام ماژول toolbar قسمت مدیرکل بعد از بروز رسانی جومینا 1.7 به جوملا 2.5 غیر فعال شد وقتی روی گزینه غیر فعال هم کلیک می کنیم پیغام می دهد فعال شده اما در اصل فعال نشده از طرفی تمام آیتم های دیتابیسش رو با یک سایتی که این ماژولش فعال هست چک کردم درسته تصویری از مدیریت سایت http://fcetvat.tk/img/a3866600c354.jpg یا http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/51437199262767534718.jpg چون بک آپ هم ندارم، مدیر سرور هم نداره(دو هفته بیشتر شده)، باید درستش کنم چون هیچ مطلبی قابل ذخیره نیست لطفا یک راهنمایی بکنید مدیران جومینا:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 91 با سلام برای تست فایل های بخش مدیریت رو ریپیر کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام خب با توجه به اون چیزی که تو تصویر مشخص بود ماژول غیرفعال شده تو ستون وضعیت روی اون دایره قرمز رنگ کلیک کنید ببینید فعال میشه یا نه اگر نشد ، خب چون بک آپ هم ندارید کار یکم سخت میشه . از بسته نصبی جوملا در مسیر administrator/modules پوشه mod_toolbar را بردارید و جایگزین پوشه فعلی در همین مسیر کنید اگر باز هم درست نشد ، با اینکه اکثر افزونه های جوملا 1.7 با جوملا 2.5 سازگارند اما خب این سازگاری برای برخی از افزونه ها ممکنه 100 درصد نباشه و همین باعث مشکل بعد از ارتقا شده باشه . در اینصورت افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید تا ایراد مشخص بشه که از کدوم افزونه بوده بعید میدونم که با فعالسازی از طریق دیتابیس درست بشه چون جوملا اصلا" ماژول رو نمیشناسه . چیزی که خودتون هم تو تصویر در ستون نوع ماژول مشخص کردید ایراد قطعا" از فایلها یا تداخل افزونه هاتونه اگر باز هم درست نشد در همین تاپیک پیگیر باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gonabadnoor 0 ارسال شده در مهر 91 سلام کارهایی که گفتید اکثرا انجام داده بودم و انجام دادم درست نشد:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات مدیریت + هاست را ارسال بفرمائید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر