saghar 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من جوملا 1.5 رو نصب کردم , اطلاعات سایتم رو وارد کردم , بعضی وقتها وقتی سایتم رو باز میکنم وقتی وارد منوها میشم این ارور رو نشون میده .( صفحه اصلی سایتم باز میشه ولی بقیه صفحات این ارور را نشون میده , البته گاهی اوقات اینطور میشه مثلا روزی یکبار ) . لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه - ممنونم Not Found The requested URL /~mypapill/index.php/about-us was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache Server at mypapillon.net Port 80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید سعی کنید قوانین انجمن رو حتما مطالعه کنید . هر سوال را میبایست در بخش مرتبط با سوالتون مطرح کنید ! آخرین تغییراتی که دادید چه بوده ؟ نصب و حذف افزونه یا ...؟ از فایل htaccess. بک آپ بگیرید و بعد حذفش کنید و از بسته خام جوملا فایل htaccess.txt را آپلود کنید و به htaccess. تغییر نام دهید از ادمین سرورتون بپرسید که تغییراتی در هاست داده اند یا خیر تاپیک به بخش مشکلات منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر