masoodam 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی فرم رو فارسی می نویسم علامت سوال میده جاش تو انجمن سرچ زدم نتونستم لینکشو پیدا کنم یکی از دوستان چند تا لینک از سایت جومینا داده بود که اونا هم غیر فعال بودن فقط فهمیدم که مشکل از دیتا بیس هست . حالا باید چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام باید تمام اینکودینگ های جداول دیتابیس رو روی utf8_general_ci باشه. اگه نمیدونید چطوری آموزشش هست توی انجمن بیشتر بگردید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodam 0 ارسال شده در مهر 91 آقا واقعا دمت گرم حال دادی اساسی . مشکلم حل شد . قربون دستت فقط یکم کم توضیح دادی ولی تونستم را حلو پیدا کنم به تفسیر برا بقیه دوستان هم می نویسم تا زیاد سرچ نزنن برا حل این مشکل از cpanel سایت برید به قسمت phpmyadmin و کامپوننت مورد نظر رو انتخاب کنید . بعدش کدینگ تمامی جداول رو به همونی که آقای میری فرمودند تغییر بدید مشکل حل میشه . البته اینو با اجازه آقا محمد حسین نوشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر