sunboys 1 ارسال شده در مهر 91 سلام من زمانی که روی پیوست لینک و همچنین قرار دادن عکس در مطلب کلیک می کنم یک صفحه جداگانه خالی برام باز میشه و منو های آپلود و قرار دادن برام باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام بارگذاری فلش رو فعال کردید؟ اگر بله به مسیر زیر برید و غیر فعال اش کنید مشکلتون حل می شه: مدیریت سایت / مدیریت رسانه ها / تنظیمات بعد از مراجعه به مسیر بالا " فعال کردن بارگذار فلش " غیر فعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در مهر 91 من تست کردم غیر فعال بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 کش اتون رو خالی کنید برسی سراسری رو نیز انجام دهید و مجدد مشکل رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در مهر 91 انجام دادم باز نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام از ابتدا اینجوری بود یا تازگی این مشکل پیش اومده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در مهر 91 سلام از ابتدا اینجوری بود یا تازگی این مشکل پیش اومده؟ بله هینجور بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام چه تغییراتی دادید که اینطور شد ؟ نصب یا حذف افزونه یا ...؟ در مدیریت پلاگینها ، پلاگینهاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید اگر جواب نداد از یک جوملای فارسی دیگر پوشه plugins را بردارید و جایگزین پوشه فعلی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در مهر 91 ممنون من متوجه شد مشکلم چیه در مرورگر اینترنت اکسپلوره مشکل نداره فقط در موزیلا مشکل نمایش را داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر