mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه من میخوام یه آدرس از سایتم جزو سایتم به حساب نیاد یعنی روی سئو یا نمیدونم جزو نقشه سایت و چیز های دیگه تاثیر نداشته باشه مثلا همچیم چیزی باشه www.mysite.ir/links چون میخوام واسه ساخت یه لینک دونی واسه سایتم استفاده کنم ولی تاثیری رو سایتم نداشته باشه یعنی پیج گوگلم رو به خاطر سایت دیگه پایین نیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام یک پوشه در روت هاست اتون ایجاد کنید و در اون بیاریدش بالا... راه دیگه با توجه به امکانات هاست اتون استفاده از Addon Domains می باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 با سلام یک پوشه در روت هاست اتون ایجاد کنید و در اون بیاریدش بالا... راه دیگه با توجه به امکانات هاست اتون استفاده از Addon Domains می باشد موفق باشید برای Addon Domains که باید دامنه جدید تخصیص داده بشه و یعنی خرید دامنه پس خواسته من نغز میشه اونی هم که گفتین تو پوشه روت هاست یک پوشه بسازم خوب میشه یه ساب دامین که فکر کنم روی سایت تاثیر بذاره اگه نمیذاره بگین تا از همین روش استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 lمی تونید همون ساب امین بسازید و در صفحه تگ رو اضافه کنید یعنی فایل html این تگ و داشته باشه تا موتور جست و چو این صفحه رو ایندکس نکنه!!!سرچ کنید تگ noindex مثال ها و توضیحات براتون میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر