ostad_ccna 1 ارسال شده در مهر 91 با سلام من میخوام یکسری خواص رو از ویزگی های کامپوننت ها حذف کنم مثلا نمایش نسخه و یا تاریخ میشه لطفا کمکم کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در مهر 91 این مشخصات (نمایش نسخه و یا تاریخ!) معمولا در فایلی با پسوند .xml نوشته میشن که داخل همون فولدر ماژول یا کامپوننت قرار داره... یاعلی :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در مهر 91 نه عزیزم منظورم این هستش که کلا جوملا خودش این ویژگی هارو نشون نده مثلا وقتی میریم قسمت مدیریت کامپوننت ها ، کامپوننت ها رو لیست میکنه تو تیبل ها این ستون ها رویت نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام البته ما چیزی به اسم مدیریت کامپوننت در جوملا نداریم . ولی موردی که میگید فکر کنم در قسمت مدیریت افزونه ها و در سربرگ مدیریت باشه برای این مورد ابتدا به مسیر زیر بروید administrator/components/com_installer/views/manage/tmpl/default.php در حدود خط 49 کد زیر را پیدا کنید <?php echo JText::_('JVERSION'); ?> <?php echo JText::_('JDATE'); ?> سپس کد زیر را جایگزین کد بالا کنید در حدود خط 97 کد زیر را پیدا کنید <?php echo @$item->version != '' ? $item->version : ' '; ?> <?php echo @$item->creationDate != '' ? $item->creationDate : ' '; ?> سپس کد زیر را جایگزین کد بالا کنید حتما" کدها رو جایگزین کنید (کپی و پیست) . تعدادی فاصله گذاشتم که ممکنه متوجه نشید البته توجه داشته باشید که در بروزرسانی های آتی امکان بازگشت به حالت قبل وجود دارد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر