shigri20 0 ارسال شده در آذر 89 سلام من یه مشکلی تو نصب دارم وقتی فوکا گالری رو نصب می کنم اخطار می ده Component Install: DB function failed with error number 2006 MySQL server has gone away SQL=INSERT INTO jos_components VALUES( 0, 'Phoca Gallery', 'option=com_phocagallery', 0, 0, 'option=com_phocagallery', 'Phoca Gallery', 'com_phocagallery', 0, 'components/com_phocagallery/assets/images/icon-16-pg-menu.png', 0, '', 1 ) SQL = INSERT INTO jos_components VALUES( 0, 'Phoca Gallery', 'option=com_phocagallery', 0, 0, 'option=com_phocagallery', 'Phoca Gallery', 'com_phocagallery', 0, 'components/com_phocagallery/assets/images/icon-16-pg-menu.png', 0, '', 1 ) JFTP::delete: Bad response JFTP::delete: Bad response Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering البته فایل های نصب رو تو پوشه مربوط می ریزه ولی نرم افزارش تو منو نیست ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمید سطح دسترسی هارو برسی کنید ... ftp تنظیم کنید ... -- 2باره تست کنید * اگه نصب نشد کامپوننت رو به پوشهtem آپلود کنید واز اونجا نصب کنید { نصب خواهد شد } موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar-tak 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام راهنمائی بسیار عالی بود مرسی منم همین مشکل رو داشتم. فایل رو در مسیر tmp آپلود کردم و نصب شد. حالا می خوام بدونم چرا بصورت عادی نصب نمیشه؟ من ftp رو هم درست تنظیم کردم. کامپوننتهای دیگه نصب میشن. فقط همین مشکل داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز این کامپوننت نسبتا سنگین هست به همین دلیل موقع آپلود شدن در اکثر موارد به دلیل محدودیتهایی که در سرورهای هاستینگ ایجاد میشه کاربر با ارورهای اینچنینی مواجه میشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر