Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 سلام من این کامپوننت رو روی سایتم نصب کردم و درست کار میکنه ولی نمیتونم مدیریتش کنم روی هر ایکنی که کلیک میکنم(تنظیمات-اپدیت-...)بازم میره به صفحه ی اول مدیریت چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام افزونه رو به طور کل حذف کنید. مطمئن شید که تیبل هاش هم حذف شده باشه. بعد اگه آخرین نسخه رو ندارید از آخرین نسخه استفاده کنید. ببینید بازم مشکل داره یا نه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 دو تا تیبل هست حذف نمیشه ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 تیبل حذف نمیشه و ارور میده؟ چه اروری ؟ کل ارور را اینجا بذارید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام اگر تیبل حذف نمیشه احتمالا زمانیکه دیتابیس رو ایجاد کردید سطح دسترسی کامل ندادید و شما رو مجاز به حذف نمیدونه میتونید یه کاری انجام بدید . از کل دیتابیستون بک آپ بگیرید و بعد یه دیتابیس جدید با سطح دسترسی کامل ایجاد کنید و بک آپ رو در اون ریستور کنید و فایل کانفیگ را هم مجددا" با دیتایس جدید تنظیم کنید برای ایجاد سطح دسترسی کامل ، زمانیکه دیتابیس را ایجاد میکنید در مراحل پایانی قسمتی نمایش داده میشه که میبایست همه گزینه ها را تیک بزنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 درستش کردم مرسی همه ی جدول ها رو حذف کردم کامپوننت رو هم از حذف کردم دوباره که نصب کردم بازم نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام لطفا نوع نسخه اونو بگید// در اطمینان در لوکال یا هاست دیگر یا سایت دیگر آزمایش کنید ببینید اونجا هم مشکل داره. احتمالا باید از تدال باشه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 com_acesef_joomla17__joomina_ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 دوباره که نصب کردم بازم نمیشه با سلام خب یعنی حتی پیغام خطا هم نشون نداد ؟ اگر با خطایی مواجه میشید متنش رو اینجا قرار بدید تا بهتر بشه کمک کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 لطفاً از لینک زیر نصبش کنید AceSef for JM2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 نه پیغامی نشون نمیده اول دیتابیس رو پاک کنم بعد؟ مرسی درست شد با نصب افزونه ای که آقای علی موذنی دادند:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر