majid19 0 ارسال شده در مهر 91 سلام خدمت دوستان من دیروز پلاگین سئو ساز جومینا رو دریافت و نصب کردم تو توضیحات اومده بود که این پلاگین به صورت اتوماتیک کلمات کلیدی و توضیحات رو میسازه من پلاگین رو فعال کردم اما اتفاقی نیافتاد آیا باید کاد دیگه ای هم بکنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز اول بگم این پلاگین برای جوملا 1.5 است.(( نمیدونم برای 2.5 جواب میده یا نه)). بعد بگم باید در سورس سایت تون ببینید که در اونا description یا title یا keywords وارد شده است بصورت خودکار یا نه. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid19 0 ارسال شده در مهر 91 پس اگر برای 1.5 هست چرا روی 2.5 نصب شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 این پلاگین روی جوملا 2.5 هم نصب میشه و جایی برای نگرانی نیست! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid19 0 ارسال شده در مهر 91 نصب که شده کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام در سورس سایت تون چک کردید؟ اونجا به طور خودکار درست نشده؟ در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid19 0 ارسال شده در مهر 91 نه درست نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر