رفتن به مطلب
mrt69

مخفی کردن لینک دانلود از کاربران مهمان

پست های پیشنهاد شده

من می خوام لینک های دانلود توی سایتم رو فقط برای اعضا نشون داده بشه

و کاربران مهمان به لینک ها و فایل ها سایت دسترسی نداشته باشن و نتونن دانلود کنن وبهشون پیغامی مبنی براین که باید عضو بشن نشون داده بشه

از چه افزونه یا روشی می تونم استفاده کنم

من قبلا از پلاگین cdaccesstext و کد مربوطه اش استفاده می کردم که چون لینک های سایتم خیلی زیادن می خوام ببینم روش بهتری هست که بشه بدون این که همه مطالبمو دوباره ویرایش کنم بتونم لینک ها رو برای مهمان ها مخفی کنم

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از کامپوننت فوا هم میتونی استفاده کنی بوسیله خود کامپوننت وپلاگین های همراهش می تونی سیستم آپلود/دانلود کاملی راه اندازی کنی

از اینجا http://www.phoca.cz/phocadownload میتونی دریافتش کنی پلاگین های وابستش و فایل زبان فارسیش هم همون جا هست البته جومینا هم یه نسخه فارسی سازی شدش داره

لینک به ارسال

با تشکر از پاسخ های دوستان

فقط اموزش که مربوط به همون پلاگین cdaccesstext بود

افزونه های مرکز دانلود هم من تا اون جا که کار کردم باید لینک های دانلود رو از اول ایجاد و .. کنید

که با این روش ها خیلی زمان گیر میشه

من الان توی سایتم چیزی شاید حدود 1000 تا لینک دانلود دارم بخوام همه رو تک تک برای مهمان ها مخفی کنم شاید یک هفته کار ببره

روشی یا افزونه ای وجود نداره که همه لینک های قدیم و جدید رو اتوماتیک برای اعضا فقط نشون بده

مثل پلاگین مخفی سازی لینک توی مای بی بی که لینک های دانلود رو از کاربران مهمان مخفی می کنه

با تشکر

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...