KRM.insert 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان یه سوال داشتم ازتون. ممنون میشم اگر کسی کمکم کنه سایت من قیلطر شده اما بصورت کامل قیلطر نشده. حالا من میخام آدرس 01.nashenasteam.org را فعال کنم و Cname هم کردم اما فعال نشد. لطفا یکی بگه چطور باید این کار رو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست من سایت تون قیلطر نشده بلکه مشکل دار شده ارور می گه که احتمال تغییر سرور - آی پی می باشد که شما باید با مدریریت سرور تون تماس بگیرید و مشکل رو بگید انشاءالله حل می شه موفق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KRM.insert 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست من سایت تون قیلطر نشده بلکه مشکل دار شده ارور می گه که احتمال تغییر سرور - آی پی می باشد که شما باید با مدریریت سرور تون تماس بگیرید و مشکل رو بگید انشاءالله حل می شه موفق نه آقا مهران. سایت من nashenasteam.org بود که قیلطر شد اما الان میخام 01.nashenasteam.org را درست کنم که مشکل دارم مشکل حل شد دوستان بالاخره خودم پیدا کردم رفتم تو قسمت parked domain وارد کردم و درست شد :64 (19): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر