probing_online 15 ارسال شده در مهر 91 سلام کسی می تونه بگه چطور می شه نام منوهای مدیریت جوملا رو تغییر داد ؟ قبل از نصب تو فایل xml گشتم چیزی پیدا نکردم . بعد از نصب هم همینطور . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام باید فایل های زبان قسمت مدیریت فایل های منو ها را تغیر بدید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مهر 91 می شه دقیق تر بگین مسیر فایل ها رو ؟ من تقریبا کل فابل های fa رو چک کردم ، اما نام منوهای مدیریت در هیچ کدوم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام administrator » language » FA_IR در اولین خط ترجمه می توانید نام را تغیر دهید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون administrator > language > fa-ir من این قسمت رو قبلا چک کردم ، نام منو ها در هیچ کدوم نیست . ابزارها - کامپوننت ها و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام دقت کنید در مسیر مربوطه فایل fa-ir.xml رو باز نکنید بلکه فایل fa-ir رو باز کنید که پسوند Configuration Settings دارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام می تونید ماژول منوی مدیریت رو هم ویرایش کنید و از اونجا تغییر بدید نامشون رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر